آپلود فایل
صندلی تالار
کاشت مو
دانلود آهنگ
عطر ادکلن لیلیوم
مانتو اکسون
وبلاگ
نوشته شده توسط : کسری

| سلام و عرض ادب خدمت کاربران فهیم وبلاگ |

| شاید شما روزانه مدت خیلی زیادی را برای دانلود آهنگ جدید در موتور های جستجو مثل گوگل صرف کرده اید و با یک سری سایت ها برخورد کرده اید که در رتبه های اول موتورهای جست و جو هستند و وقتی وارد سایت میشید برای دانلود کردن آهنگ با کلی تبلیغات خیلی خیلی شلوغ و بی معنی رو به رو میشید، تا اینجای کار اصلا مشکلی نیست و هر سایت موزیک نیاز به درآمد داره و اصول کار همر اینجاست ولی وقتی میرید دنبال مطلب خودتون بگردید میبینید که با عنوانی که سرچ کردید به عنوان مثال: " دانلود آهنگ جدید امیر تتلو " کلی عنوان دیگه لیست شدن و شما باید روشون کلیک کنید تا بتونید آهنگ خودتون رو پیدا کنید! مشکل همینجاست |

دانلود آهنگ جدید

| شما قصد دارید توسط سایت گوگل مستقیم به آهنگ خودتون دسترسی پیدا کنید ولی میبینید که وارد یک سری سایت بی مصرف و به اصطلاح "کلیک دزد" شدید، اینطور سایت ها هستند که وب پارسی را به گند کشیدن و باعث میشن که سایت های خوب با محتوای خوب در اعماق رتبه های سایت هایی مثل Google باشن و شما به راحتی نتونید به مطلب خودتون برسید. خوشبختانه جدیدا کارگروه تعین مصادیق رایانه ای قانونی را تصویب کرده است که با اینگونه سایت ها برخورد قانونی میشه که بسیار خبر خوبی است و امیدواریم مسئولین محترم هم کمکی به تمیزی وب کنن. در این راستا ما به شما سایت  هی موزیک   رو پیشنهاد میکنیم که میتونید برای دانلود آهنگ شاد و یا دانلود آهنگ غمگین  و همچنین دانلود موزیک ویدیو استفاده کنید. روزانه بسیار موسیقی در کشور عزیزمان ایران منتشر میشود که میتونید در سایت موزیکی که در چند سطر قبل معرفی کردم آهنگ مورد علاقه خودتون را دانلود کنید و از شنیدن موسیقی خود لذت ببرید. پیشنهاد میکنم از تمامی صفحات سایت دیدن فرمائید و نظرتون رو در مورد مطالب سایت بدید و ما با آغوش باز نظرات شما رو میخونیم و پاسخ میدیدم. باید یادآور بشم که در سایت تمامی آهنگ ها با کیفیت های 320 و 128 قرار دارند و وقتی به قسمت دانلود موزیک ویدیو جدید ایرانی بشید و میتونید موزیک ویدیو های خودتون را با کیفیت های 1080 فول اچ دی Full HD و یا 720 اچ دی HD و یا کیفیت پایینتر 480 دانلود کنید و همچنین برای راحتی کاربران در سایت امکان پخش آنلاین موزیک ویدیو هارا قرار  گرفته است و این مورد برای تک آهنگ ها و آلبوم ها نیز صدق میکند. همچنین در سایت معرفی شده سعی شده بالای 95درصد آهنگها دارای متن آهنگ هم باشند تا هرکسی دوست داشت متن آهنگ را هم بخونه.|

|در اینجا لیستی از اسامی خواننده های عزیز کشورمون را هم معرفی میکنم تا دوستان خواستند در سایت هی موزیک دنبال آثارشان بگردند و دانلود کنند: ( امیر تتلو – سامان جلیلی – احمد سعیدی – استاد بزرگوار همایون شجریان – مجید یحیایی که به تازگی آلبومش را منتشر کرده – مرحوم و زنده یاد مرتضی پاشایی – حسین تهی که در فصل تابستان آهنگ و موزیک ویدیو خودش با نام #تابستون منتشر کرد – شهرام شکوهی که منتظر انتشار آلبومش که تا نفس هست نام دارد هستیم و هنرمند عزیزمون بنیامین بهادری که در اینجا عکسی از خودش و دخترش بارانا قرار میدیم- بهرام – یاس – آرمین 2 AFM – محسن یگانه و...|

بنیامین و بارانا

| در انتها تشکر میکنم از شما کاربر گرامی که وقت خودتون رو به وبلاگ ما دادید و مطلب رو خوندید، شما میتونید این مطلب را در شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و توئیتر و... به اشتراک بگذارید و یا همین مطلب را در وبلاگ خودتون منتشر کنید.)

 

|موفق و موید باشید عزیزان|



:: برچسب‌ها: دانلود آهنگ جدید , دانلود آهنگ شاد , دانلود آهنگ جدید ایرانی , دانلود آهنگ عروسی , متن آهنگ ,
:: بازديد از اين مطلب : 460
|
امتياز مطلب : 4
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1
تاريخ انتشار : یک شنبه 18 مرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کسری

 درج آگهی رايگان

آگهی رايگان

درج آگهی رايگان در Ad Time

با ثبت رايگان آگهی خود در وبسايت Ad Time در کوتاهترين زمان به دنياي مجازي معرفي ميشويد

مکانی مناسب برای درج آگهی رایگان برای تمامی مشاغل



:: برچسب‌ها: درج آگهی رایگان , ثبت آگهی رایگان , درج آگهی رایگان اینترنتی ,
:: بازديد از اين مطلب : 542
|
امتياز مطلب : 5
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1
تاريخ انتشار : سه شنبه 6 مرداد 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کسری

هدف از عذرخواهی کردن کودکان چیست؟

  • هدف از عذرخواهی کردن کودکان چیست؟

     اگر کودک شما با برادرش دعوا کرده است، اسباب بازی دوستش را برداشته است یا شما را با اسم بدی صدا کرده است، آیا باید او را وادار به عذرخواهی کنید؟

    اکثر والدین سعی می‌کنند عذرخواهی کردن را به کودک خود آموزش دهند. زیرا فکر می‌کنند این مناسب ترین راه برای جبران کار اشتباهی است که انجام داده‌اند. وادار کردن کودکی که تمایلی به عذرخواهی ندارد، ضرورتاً ایده خوبی نیست.
    هدف از عذرخواهی
    دلیل عذرخواهی، نشان دادن احساس ندامت ناشی از رفتاری است که به واسطه آن به شخص دیگری آسیب زده یا او را ناراحت کرده‌اید.

    پس اگر کودکتان را که از رفتار خود احساس پشیمانی نمی‌کند وادار به عذرخواهی نکنید، در روش تربیتی خود ناموفق عمل کرده اید؟

    بیان تأسف و عذرخواهی کردن در کودکی که احساس پشیمانی ندارد، تغییری ایجاد نمی‌کند. هم چنین به جبران آن نیز کمکی نمی‌کند.

    خواهر و برادر یا دوستی که از او عذرخواهی شده  نیز در پشت حرف های کودکی که وادار به عذرخواهی کردن شده است، احساس پشیمانی او را نمی‌بیند.
    وادار کردن کودکان به عذرخواهی نتیجه معکوس می‌دهد
    اگر به محض عذرخواهی کودک بعد از یک رفتار اشتباه او را ببخشید و از کار او بگذرید، پیام نادرستی را به او منتقل کرده اید. این کار به آنها یاد می‌دهد که بعد از انجام هر کار غلط با گفتن “متأسفم”، حتی اگر از صمیم قلب این حرف را نزده باشند، به سادگی می‌توانند رفتار خود را جبران کنند. این کار سهواً به کودک می‌آموزد که با یک عذرخواهی می‌تواند رفتار خود را توجیه کرده و آن را قبل قبول سازد.

    ممکن است کودکانی که وادار به عذرخواهی کردن می‌شوند، تنها برای اجتناب از پیشامدهای بعدی این کار را انجام دهند. خیلی مهم است که بچه ها متوجه شوند که رفتار آنها افراد دیگر را اذیت می‌کند، حتی زمانی که عذر خواهی می‌کنند. گفتن متأسفم به برادر یا خواهرش به دلیل شکستن اسباب بازی او، به درست شدن آن اسباب بازی کمکی نمی‌کند. یا عذرخواهی از دوستش برای اینکه او را احمق خطاب کرده است، با گفتن یک عذرخواهی درست نخواهد شد.

    گاهی اوقات پدرها و مادرها تا زمانی که کودک عذرخواهی نکرده است، امتیازاتی را از او می‌گیرند و به کودک خود اجازه نمی‌دهند به بازی خود برگردد. اما این کار شما به کودک می آموزد که عذرخواهی به جای جبران کردن برای فرد ناراحت شده، فقط برای فرار از مشکل است.

     از چه سنی باید به بچه‌ها آموزش دهیم که عذرخواهی کنند؟
    هر انسانی باید از مراحل مختلف رشدی عبور کند تا به بزرگ‌سالی برسد. این مراحل رشد شامل رشد جسمی، جنسی، روانی و اجتماعی است. اگر دوران شیرخوارگی را کنار بگذاریم، کودک از 3 سالگی تا 7 سالگی و بعد، از 7 تا 11 سالگی در دوران کودکی به سر می‌برد. از 3 تا 7 سالگی یعنی سنین پیش از دبستان، کودک تفکر شهودی دارد، فکرهای عمیق ندارد و در کارهای خود، بی‌منطق است.

    علاوه بر این، خودش را مرکز عالم می‌داند و تصور می‌کند همه باید مطیع او باشند و همه‌چیز را از آن خود می‌داند. نکته مهم‌تر اینکه کودک، خوب و بد را به صورت انتزاعی در نظر نمی‌گیرد و کارهایی را که انجام می‌دهد، خطا نمی‌داند. اما از سن 6 سالگی، به مرور زمان خوب و بد را می‌شناسد و منطق، کم‌کم در افکار و اعمالش شکل می‌گیرد. در سنین کودکی، بچه‌ها همه‌چیز را بزرگ‌تر از حد واقعی‌اش در نظر می‌گیرند و به بیان دیگر، همه‌چیز در نظر بچه‌ها غلوشده است، بنابراین والدین باید بدانند در این سنین، بچه‌ها را زیاد تنبیه یا تشویق نکنند چون بسیار مضر است.

     چگونه عذرخواهی را مدیریت کنیم
    بدون اینکه اجباری در کار باشد، به کودک خود عذرخواهی کردن را بیاموزید. در عوض با این رویکرد پیشگیرانه در نهایت کودکتان مشتاقانه بابت کار اشتباهش عذرخواهی خواهد کرد. در اینجا چند راهکار برای تشویق کودکان به عذرخواهی کردن بیان شده است:

     1. به کودک خود نشان دهید که چگونه عذرخواهی کند
    به جای اینکه به او بگویید معذرت خواهی کند، به او نشان دهید که چگونه و چه زمانی باید این کار را انجام دهد. یک نمونه نقش برای او بازی کنید و شیوه عذرخواهی را به او بیاموزید. به او بگویید که معذرت خواهی کردن هم چنین به این معنی است که “من سعی می‌کنم این کار را دوباره تکرار نکنم چون دوست ندارم ناراحتت کنم”.

     2. جبران کردن را به او بیاموزید
    به کودکتان کمک کنید احساس پشیمانی خود را فراتر از کلمات نیز بیان کند. برای مثال اگر یکی از اسباب بازی های برادرش را شکسته است، اجازه دهید از پول تو جیبی خودش استفاده کند و برای او اسباب بازی جدیدی بخرد. و یا اگر خواهر خود را ناراحت کرده است، به او بگویید اسباب بازی مورد علاقه اش را یک روز برای بازی در اختیار او قرار دهد. این نوع جبران ها، به کودک می‌آموزد که چطور باید مسئولیت رفتارش را برعهده بگیرد.
    3. درباره احساسات شخصی که ناراحت شده صحبت کنید
    هنگامی که او آرام بود درباره اینکه چطور رفتار او دیگران را تحت تآثیر قرار می‌دهد با او صحبت کنید. سخرانی را کنار بگذراید و به جای آن از او سوال هایی را بپرسید و ببینید که آیا می‌تواند تشخیص دهد که چگونه رفتارش دیگران را ناراحت کرده و اذیت می‌کند.

    4. استراتژی های جایگزین را اجرا کنید
    زمانی که کودک شما شخص دیگری را اذیت یا ناراحت کرده است (لفظی یا فیزیکی) به او بیاموزید که دفعه بعد چطور باید به گونه دیگری رفتار کند.با این روش دفعه های بعد می‌تواند رفتار های خود را بهتر کنترل کند. نقش بازی کردن به کودک شما کمک می‌کند راه های جایگزین برای داشتن رفتارهای بهتر در آینده را بیاموزد.

    .



:: برچسب‌ها: خواندنی , مطالب جالب , سایت تفریحی , جک , عکس جالب , اخبار روز , تازه های تکنولوژی , وبلاگ ایرانی , اس ام اس , برترینها , خواندنیهای نت ,
:: بازديد از اين مطلب : 486
|
امتياز مطلب : 5
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1
تاريخ انتشار : شنبه 3 مرداد 1394 | نظرات ()